Blackbird at DFK conference on 27 September 2018

Finn Hunneche, CEO of Blackbird, will talk about how the digital revolution creates new opportunities for companies at DFK Conference in Denmark on 27 September, 2018. It is actually very easy to start getting the live KPI by using an easy IoT solution like Blackbird.

The presentation detail in Danish

KL. 09.50 – 10.45 Best In Class brug af KPI’er

Den digitale revolution skaber nye muligheder for virksomhederne. KPI’er bliver live data, visuelt tilgængelige overalt, og udvalgte mål bliver beregnet løbende på basis af frisk information. I de mest fremsynede virksomheder er den nye digitale virkelighed ved at blive en realitet, og det giver virksomhederne en markant konkurrencefordel. Men vejen til at blive en mere datadrevet organisation er fyldt med forhindringer af teknisk og organisatorisk karakter – Indlægget giver konkret indsigt i de løsninger som anvendes og der anvises en vej til hvordan virksomhederne kan komme i gang. Der vil under indlægget også være en 20 minutters break-out session hvor konferencedeltagerne indbyrdes får mulighed for diskussion af emnet. Conference agenda: